Om oss

KlompeLOMPE er en liten bedrift som drives av Hanne Andreassen Hjelmås og Torunn Steinsland.

Vi hadde en felles interesse for barneklær og hjemmestrikk, og fant ut at praktiske og fine luer, spesielt til gutter, var en mangelvare. Vi startet med salg av selvdesignede barneklær i mai 2012. Guttelua vår «kjekkasluen» ble fort populær, og vi fikk etterhvert mange forespørsler etter oppskrift.

I september 2014 begynte vi å selge mønster til våre klær fra vår nettbutikk. Det ble fort en suksess, og de selges nå i de aller fleste garnbutikker i landet, samt i Skandinavia.

Passform og kvalitet har vært viktig for KlompeLOMPE. Plaggene er bruksplagg, gjerne i barnehagen. Farger og det estetiske har også alltid vært i fokus. Vi vil ha et gjennomført produkt, fra garn og fargevalg, til merkelapper.

Nå har KlompeLOMPE utvidet til å også lage oppskrifter på plagg til voksne, og i samarbeid med Sandnesgarn har vi nå laget vårt eget KlompeLOMPE-garn.

Til nå har KlompeLOMPE gitt ut boka «KlompeLOMPE. Strikk til baby, barn og voksen», «KlompeLOMPE. Strikkekalender», «KlompeLOMPE. Strikk til hele familien» og «KlompeLOMPE. Strikk året rundt», i tillegg til de mange heftene sine.

KlompeLOMPE-oppskrifter er kun for privat bruk, og produkter lagd etter våre mønster skal ikke selges i butikk, nettbutikk el.

Kontakt oss på mail post@klompelompe.no

Har du spørsmål ang oppskrifter, sjekk gjerne rettelser her først.